Mina erbjudanden

Mina behandlingar stärker din kropp samtidigt som den effektivt löser upp blockeringar, både fysiskt och känslomässigt.  Vi samtalar och jag frågar om din hälsa och livssituation och utifrån dina behov skräddarsyr jag en behandling anpassad just för dig. Jag använder mina olika behandlingsterapier för att stärka, lösa blockeringar och samtidigt får du en stunds återhämtning/vila

Kinesisk Medicin


Q Healing


Avslappningsmassage/ Abyhanga


Akupunktur/Akupressur


Estetisk Akupunktur/ GuaSha


Qi Gong/Yoga


Örter


Auyr Veda


Kvinnohälsa


Superscript

Quick Qodes of magiQ QI

Q. HEALING AKTIVERAR & BALANSERAR LIVSENERGIN.EN HELANDE TRANSFORMATION FÖR ATT KUNNA LEVA STARKT &FRISKT!En unik healingmetod där FÖRUTSÄTTNING för läkning skapas vilket ärTRYGGHET & TILLIT I ETT SPACE. Därefter KALIBRERAS, AKTIVERAS &BALANSERAS det som behövs. När balans råder tar TRANSFORMATION& LÄKNING naturligt vid & helt enkelt fixar flödet som saknas fysiskt &energimässigt! Fritt flöde av QI = Frisk, stark & vital!QUICK QODES OF MAGIQ QI till världens människor, djur, platser &boningar!Välkommen att boka din Q.HEALINGSESSION!Till dig som längtar efter attLEVA -STARK & FRISK!Här är en metod som når helheten på alla nivåer just du behöver!

Kinesisk Medicin

TKM – traditionell kinesisk medicin är ett koncept kineserna arbetat med under flera tusen år och det innefattar i huvudsak akupunktur men också koppmassage, moxibustion, örtmedicin, Tui Na, Qigong m.fl. terapiformer. 


Akupunktur

Akupunktur innebär att nålar sticks genom huden i akupunkturpunkter. Nålarna som används är rostfria, tunna, sterila och böjliga för att de ska vara följsamma i kroppens vävnader. Normalt kan man känna ett litet stick och under behandlingens gång kan man känna värme eller pirr i akupunkturpunkten.
Akupunkturpunkterna ligger i meridianer där Qi flödar. Det holistiska synsättet genomsyrar TKM och innebär att människan är en organiserad kropp, d.v.s. sjukdomar kan synas genom organ och kroppens meridianer.
Föreställ er att kroppens meridianer, som är de linjer som förbinder akupunkturpunkterna med organ eller funktion, är de stora” motorvägarna”. Mellan meridianerna flödar Qi genom s.k. kollateraler som då föreställer ”småvägarna” och de skapar förbindelser mellan ”motorvägarna”. Genom att stimulera akupunkter och meridianer med nålar återskapas balansen och du befrias från besvär/sjukdom.
Superscript

Blockets titel

Detta är en blockbeskrivning. Klicka och skriv text för att ändra beskrivningen, eller ersätt den med ditt eget innehåll.

Behandlingsmeny

Hela dig 90 min
 SEK
Grundläggande
9,00 SEK
Standard
178,00 SEK
Guld
272,00 SEK
Premium
931,00 SEK

Återförsäljare för..

Detta är en blockbeskrivning. Klicka och skriv text för att ändra beskrivningen, eller ersätt den med ditt eget innehåll.